Åbolands svenska kyrkosångskrets tarvitsi musiikkia piirin 60-vuotisjuhlaan marraskuulle 2016. Marjo Danielsson kysyi sähköpostitse syys-lokakuun vaihteessa 2015, olisinko kiinnostunut säveltämään Erik Anderssonin tekstejä juhlamessuun. Saatuani tekstinäytteen ryhdyin välittömästi työhön – niin luontevasti Anderssonin tekstit alkoivat elää. Lähes puolen tunnin musiikkikokonaisuus valmistui kahdessa viikossa. Erik Anderssonin runot ovat kuin syntyneet laulettaviksi. Tiivis kokonaisuus on silti monityylinen, ja sen osasia voidaan valita vapaasti eri yhteyksiin. Niistä syntyy myös vapaamuotoinen messun ordinarium, Kyrie - Gloria - Credo - Sanctus - Agnus Dei. Ruotsinkielisen nuottivihkon on painanut Åbo svenska församling (Turku 2016). Messun on suomentanut Pekka Kivekäs (käsikirjoitus).
Kuva ensiesityksestä Turun tuomiokirkossa 13.11.2016
Åbolands svenska kyrkosångskrets 60 vuotta
Kuoronjohtajana Marjo Danielsson
Urkuri Vesa Mäkeläinen
Solistit Hanna Lehtonen (sopraano) ja Harry Dahlström (basso)


Messun toinen esitys oli Ahvenanmaalla Jomalan kirkossa 29.10.2017.

Tällä kertaa solistitehtävissä olivat Agneta Rae (ei kuvassa) ja Harry Dahlström (alakuvassa vas.). Harrysta oikealle messun runoilija Erik Andersson, kuoronjohtaja Marjo Danielsson ja tällä kertaa urkurina toiminut messun säveltäjä Juhani Haapasalo.

Kolmannalla kerralla messua vietettiin Västanfjärdissa (video alla), josta ovat myös nuottikuvien ääninäytteet, solisteina Agneta Rae ja Harry Dahlström, kuoronjohto Marjo Danielsson ja urkurina Juhani Haapasalo.
 

Neljännen kerran Se människan soi Tukholman Tyresön kirkossa palmusunnuntain messussa 2019 (kuva harjoituksista alla).Messusta on myös Pekka Kivekkään suomennos. Se on toistaiseksi esittämätön käsikirjoitus. Alla nk. messuordinarium-versio digiäänin: