Opuksen 101 pienet vastausmusiikit on ajateltu laulettaviksi ensimmäisen lukukappaleen lukemisen jälkeen. Tutut Jobin kirjan jakeet kuuluvat eri sunnuntaiden Vanhan testamentin lukukappaleisiin. Näitä pieniä lauluja voidaan esittää myös yhtenäisenä "Job-sarjana", vaikka esityskoneistot poikkeaa toisistaan. Motetti Viisautta on Herran pelko on sävelletty sekakuorolle SATB. Esittäjistönä voi olla yhtä hyvin soolokvartetti.Soolomotetin Vain korvakuulolta sinut tunsin voi laulaa yhtä hyvin nais- kuin miesääni, ja myös unisonokuoro on mahdollinen.


Minä tiedän, että lunastajani elää on Järvenpään seurakunnan tilaama 17. sunnuntain helluntaista messuun. Tällöin sen esityskoneistoon oli tarjolla kvartetin lisäksi kaksi huilua. Jos huiluja tai muita sopivia soittimia ei ole saatavilla, urut voivat korvata koko soittimiston. Tällöin urkurin oikea käsi soittaisi huilujen stemmat ja vasen käsi kaksintaisi miesten ääniä
(ja lopuksi koko kuoroa) kuitenkin niin, että säveltoistot voidaan soittaa sidottuna. Urut voivat kaksintaa lauluääniä myös ensimmäisessä motetissa, tällöin taas säveltoistot pitkinä ääninä soittaen.