Keravan seurakunnan 50-vuotisjuhlamessuun tilattu musiikki hahmottui pyhäpäivän, 5. sunnuntain pääsiäisestä, sisällön pohjalta. Psalmi, jonka antifoni osuvasti kehottaa eri sanoin kertomaan, viemään viestiä ja kuuluttamaan Jumalan teoista, on saanut suhteellisen laajan toteutuksen. Mukana ovat sekä lapsikuoro että kamarikuoro ja urut. Ensimmäisen lukukappaleen vastausmusiikki on sovitettu Piae Cantiones -laulusta 'Kiitos, olkohon' (Benedicite tres Personas), ja samasta sävelmästä on syntynyt messun päätössoitto uruille. Musiikin keskus on offertoriomusiikiksi sijoitettu kantaatti Lutherin 'Isä meidän' -virrestä (virsi 208). Kyseisen vuosikerran evankeliumitekstinä luettiin Matteuksen evankeliumin jakeet, joissa Jeesus opettaa rukouksesta. Tähän tekstiin jo aiemmin säveltämäni evankeliumimotetti 'Isä meidän' liitettiin mukaan juhlamusiikkiin. Niin ikään aiemmin syntynyt ja julkaistukin alternatim-sovitusten sarja ehtoollisvirteen 222 (Jeesus Kristus, elämämme) sai uutena täydennyksenä yhden urkusäkeistön. Messu alkoi toccatamaisella alkusoitolla virteen 271 (Nyt kiitän riemuiten).

Juhlamusiikin psalmi ja kantaatti ovat ilmestyneet KJM:n proprium-sarjassa. Muilta osin musiikki on saatavana käsikirjoituksena tekijältä.

- Alkusoitto virteen 271 (mp3-näyte)
- Psalmi: Kertokaa tästä riemuiten (KJM)
    - mp3-näyte antifonista
    - mp3-näyte psalmista
- Evankeliumimotetti Isä meidän
    - mp3-näyte
- Oi taivaallinen Isämme! (koraalikantaatti virrestä 208, KJM)
    - 1. säkeistö, lapsikuoro ja urut (mp3)
    - 2. säkeistö, bassosoolo ja urut (alku mukana edellisessä näytteessä)
    - 3. ja 4. säkeistö, kuoro (mp3)
    - 5. säkeistö, seurakunta (mp3)
    - 6. säkeistö, bassosoolo ja urut (mp3)
    - 7. ja 8. säkeistö kuoro (alku mukana edellisessä näytteessä)
    - 9. säkeistö, seurakunta
    (seurakunnan säkeistöjen säestyksinä käytettiin JH:n sovituksia virsikirjan liiteosan säestyskirjasta, n:o 756)
- Ehtoollismusiikkia, virsi 222
    - mp3-näyte hyvästä yhteistyöstä: alkusoiton improvisointi ja seurakunnan säkeistöjen säestys Eero Annala, kuoron satsit ja urkusäkeistö sekä päätössäkeistön sovitus JH (lisätietoa)
- Päätössoitto Piae Cantiones -sävelmästä Benedicite tres Personas (mp3-näyte)

Mp3-näytteissä esiintyvät Keravan seurakunnan Kantaattikuoro, Oodi-yhtye ja lapsikuoro Sinisiivet johtajanaan ja solistina Janne Kaksonen, urkurina Eero Annala.